Testul de Wellbeing pentru Companii

Cât de sănătoasă e strategia de wellbeing a organizației voastre?

Când investești în starea de bine a angajaților tăi, investești într-o echipă mai fericită și productivă. Programele de sănătate și wellbeing, atunci când sunt gândite holistic – pentru corp, minte și viața de zi cu zi – aduc un grad mai mare de implicare, retenție și productivitate a angajaților și pot reduce nivelul de absenteism. Pe scurt: angajații se simt mai bine la locul de muncă.

Voi cum stați la capitolul wellbeing pentru angajați?

În ziua de azi, fiecare companie activează în industria de sănătate și wellbeing.

Studiul de piață pe care MetLife l-a realizat în 2021 despre ‘Trenduri în programele de beneficii acordate angajaților din Statele Unite’ a arătat că starea de bine a angajaților este factorul cu cel mai mare impact în felul în care începem să ne raportăm la locul de muncă. În top, după starea de bine a angajaților, urmează factorii: capacitatea de a lucra de la distanță, sănătate mintală, stresul și burnout-ul.

Cercetările în domeniu arată că și Europa urmează aceleași trenduri.Când vine vorba de îmbunătățirea felului în care angajații se simt la job, cel mai important e să găsim programul de sănătate și wellbeing adecvat. Și cum găsim programul potrivit? 7card by Gympass te ajută!

La fel ca pentru majoritatea inițiativelor derulate în companii, și pentru politica de wellbeing dedicată angajaților (asigurarea sănătății și a stării lor de bine) există o scară ce măsoară gradul de maturitate a politicii implementate. Pentru a putea îmbunătăți sănătatea și starea de bine a angajaților din compania ta e nevoie să identifici mai întâi nivelul la care vă aflați.

La nivelul Începător se situează o companie care se află în stadiile incipiente în ceea ce privește politicile de asigurare a sănătății și stării de bine a angajaților și care se concentrează pe asigurarea siguranței la locul de muncă a angajaților și pe promovarea unor beneficii de sănătate și wellbeing de bază.
La nivelul Avansat se află o companie care investește în starea de bine a angajaților și care înțelege importanța pe care o au programele de sănătate și wellbeing dedicate angajaților: o companie căreia îi pasă suficient de mult de propriii angajați încât să facă în acest sens o investiție susținută în timp.
La nivelul Superstar se situează o companie care stabilește standardele în ceea ce privește politicile de sănătate și wellbeing dedicate angajaților - o companie deschizătoare de drumuri, care își dorește îmbunătățirea continuă a felului în care angajații se simt la locul de muncă, dar și a culturii sale organizaționale.

Ideal ar fi să începi prin a stabili în care din categoriile menționate se încadrează în prezent compania ta, așa încât să poți calibra corect eforturile în dezvoltarea strategiei tale de wellbeing.

Strategia și obiectivele diferă de la companie la companie și se stabilesc în funcție de nivelul la care compania ta se află în prezent din punct de vedere al politicilor de sănătate și wellbeing dedicate angajaților.

Răspunde la cele 5 întrebări ale chestionarului pentru a avea o imagine mai clară asupra gradului de maturitate a strategiei de sănătate și wellbeing dedicată angajaților companiei tale!

Cum te ajută 7card by Gympass?

7card by Gympass este soluția completă de corporate wellbeing, cu ajutorul cărora fiecare angajat poate începe și continua în mod susținut călătoria sa pentru o stare de bine mai bună.

Ne asigurăm că starea de bine este accesibilă tuturor angajaților – prin acces la cea mai mare rețea de centre de relax&sport din România, dar și acces cu cont premium la cele mai bune aplicații de nutriție, fitness pentru corp&minte și dezvoltare de obiceiuri sănătoase.

Fiind parte din echipa Gympass (platforma #1 de corporate wellbeing la nivel global), 7card oferă companiilor din România acces la varietatea, accesibilitatea și flexibilitatea fără egal oferite de Gympass pentru a susține sănătatea și fericirea angajaților.

  • Ne va face plăcere să îți trimitem rapid informații detaliate și, eventual, să te punem în contact cu un coleg, așa că te rugăm ajută-ne completând formularul cu datele tale

  • * În acest moment, doar companiile cu peste 10 angajați pot oferi 7card.
    Dacă reprezinți o companie cu mai puțin de 10 angajați, ne pare rău că nu putem răspunde solicitării tale.

Vrei să vezi cum putem îmbunătăți împreună starea de bine a angajaților?

Vorbește cu unul dintre colegii noștri experți în wellbeing.

  • Ne va face plăcere să îți trimitem rapid informații detaliate și, eventual, să te punem în contact cu un coleg, așa că te rugăm ajută-ne completând formularul cu datele tale

  • * În acest moment, doar companiile cu peste 10 angajați pot oferi 7card.
    Dacă reprezinți o companie cu mai puțin de 10 angajați, ne pare rău că nu putem răspunde solicitării tale.