Dacă planul tău sună așa: “vreau să mă mențin în formă”, “vreau să îmi îmbunătățesc condiția fizică”, ești în locul potrivit.

Antrenamentele de intensitate medie din planul de Toning 7card@Home te ajută să fii acolo unde ai nevoie, din punct de vedere fizic.

Lasă-i pe super antrenorii 7card@Home să te ajute!

ÎN FORMĂ, DE
ACASĂ!

Dacă planul tău sună așa: “vreau să mă mențin în formă”, “vreau să îmi îmbunătățesc condiția fizică”, ești în locul potrivit. 

Antrenamentele de intensitate medie din planul de Toning 7card@Home te ajută să fii acolo unde ai nevoie, din punct de vedere fizic. 

Lasă-i pe super antrenorii 7card@Home să te ajute! 

ÎN FORMĂ, DE
ACASĂ!

CU 7CARD@HOME, E SIMPLU SĂ-ȚI URMEZI PLANUL!

Sute de antrenamente, când vrei tu

Ai acces la antrenamente Live și înregistrate, pe care să le accesezi când îți e mai ok!

Libertate de mișcare

N-ai nevoie de echipament special, ci doar de o saltea de fitness întinsă.

Acces de pe device-ul preferat

Participi la antrenamente de pe mobil, laptop și smart TV.

icon-toning

CUNOAȘTE-ȚI
ANTRENORII!

Ai acces la antrenori de top, cu peste 10 ani de experiență în industria fitness-ului.  

Cristina Nedelcu

#Toning

Cristina și-a început activitatea sportivă la vârsta de 4 ani. A fost selectată în elita gimnastelor de la binecunoscutul Centrul Național Sportiv de la Deva, unde a practicat Gimnastică Artistică. La 12 ani, a făcut pasul către Lotul Național de Gimnastica Aerobică și nu s-a lăsat până nu a adunat în palmares peste 65 de medalii la concursuri super importante.

A cucerit, în repetate rânduri, medalii de aur la Campionate Mondiale, la Campionate Europene și Naționale + două Cupe Mondiale. Și, din 2006, poartă titlul de Maestru Emerit al Sportului. După câțiva ani buni petrecuți și în lumea dansului – cu peste 400 de spectacole la activ pe mai multe continente, a studiat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Are un Master in Antrenamentul Sportiv si este certificata ca Instructor in: TRX, Aqua, Yoga, Pilates, Postural Training, Step, BOSU.

Întâlnește-te cu Cristina la:

TOTAL BODY TONING

Alex Balan

#Toning

Alex a fost mereu o persoană activă și a trecut de la handbal la fitness, la escaladă și trekking. Din 2011 este atestat să lucreze în domeniul fitness-ului și asta face și acum. A fost 4 ani instructor de indoor cycling & stretching, apoi a trecut la personal training – zonă în care activează de peste 5 ani, ajutând oamenii care vor să aibă o condiție fizică mai bună, prin antrenament, odihnă și nutriție.

Întâlnește-te cu Alex la:

SUNSHINE WORKOUTS

Bianca Marcarov

#Toning

Bianca e un om îndrăgostit de viață şi de complexitatea ei. Lucrează în industria fitness-ului din 2008, cu experiență în țară și străinătate, și are numeroase certificări obținute pentru: Yoga, Pilates, Zumba, Aerobic Dance & Step Choreography, Functional Training, Steel Training și nu numai.

A fost atletă de performanță, multiplă campioană națională și balcanică la juniori. Pasionată de mișcare, a studiat Kinetoterapie și a urmat cursurile masterului de Nutriție și Remodelare corporală în cadrul ANEFS. În drumul profesional, a întâlnit Psihologia și Psihoterapia și este, în prezent, instructor de fitness, dar și psiholog, consilier de dezvoltare personală și psihoterapeut în formare.

Întâlnește-te cu Bianca la:

TOTAL BODY WORKOUT

Rares Coman

#Toning

Rareș are mindset-ul unui luptător: “Ai căzut? Te ridici.” Din cauza unei accidentări, a trebuit să renunțe la atletism, după 8 ani – timp în care a fost campion la proba de alergare viteză. Dar nu a renunțat și la pasiunea pentru sport! A urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport și are o experiență de mai mulți ani de instructor de fitness și personal trainer. În prezent este Ambasador și Master Trainer Limitless – program top de remodelare corporală.

Întâlnește-te cu Rareș la:

StrongByRA

Madalina Matcov

#Toning

Madalina a absolvit UNEFS - specializarea Sport si Performanta Motrica – Atletism si are un master in Management si Marketing in Structurile, Evenimentele si Activitatile Sportive. Cu peste 10 ani de experienta ca antrenor personal si aerobic si 6 ani experienta ca profesor de educatie fizica si sport, certificari in Bosu Complete Workout System si Bosu Advance Functional Strength, Madalina considera ca a face sport nu inseamna sa fii sportiv, inseamna a avea o viata sanatoasa: fizic, psihic si spiritual.

Întâlnește-te cu Mădalina la:

HIIT TOTAL BODY

Vezi calendarul LIVE-urilor 7card@Home!

Intră în aplicația 7card, secțiunea @Home ca să participi la antrenamentele tale LIVE preferate! Dacă pierzi vreunul, îl poți vedea apoi în secțiunea VIDEOS. 

Nu uita să-ți pui reminder din aplicație!

Verifică dacă angajatorul tău îți oferă acces 7card@Home!

Angajatorul apare în listă? Perfect! Înseamnă că poți să îți activezi deja abonamentul 7card@Home!

Ți-ai găsit angajatorul în listă? Perfect! Intră în aplicație și, în câțiva pași, ți-ai și făcut 7card!

Of, nu ai găsit angajatorul în listă? Mai ai o șansă! Poți să ai 7card@Home și prin:

Vodafone Club din aplicația My Vodafone

George Moneyback,
de la BCR

Vodafone Club din aplicația My Vodafone

George Moneyback, de la BCR

Hai și tu pe
7CARD @HOME!

Intră în aplicația My Vodafone și caută oferta 7card@Home!

Vezi detalii

Intră în ING Home’Bank, secțiunea Bazar, și caută oferta 7card@Home!

Vezi detalii

Intră pe George Moneyback și caută oferta 7card@Home!

Vezi detalii