Dacă planul tău sună așa: “vreau să mă mențin în formă”, “vreau să îmi îmbunătățesc condiția fizică”, ești în locul potrivit.

Antrenamentele de intensitate medie din planul de Toning 7card@Home te ajută să fii acolo unde ai nevoie, din punct de vedere fizic.

Lasă-i pe super antrenorii 7card@Home să te ajute!

ÎN FORMĂ, DE
ACASĂ!

Dacă planul tău sună așa: “vreau să mă mențin în formă”, “vreau să îmi îmbunătățesc condiția fizică”, ești în locul potrivit. 

Antrenamentele de intensitate medie din planul de Toning 7card@Home te ajută să fii acolo unde ai nevoie, din punct de vedere fizic. 

Lasă-i pe super antrenorii 7card@Home să te ajute! 

ÎN FORMĂ, DE
ACASĂ!

CU 7CARD@HOME, E SIMPLU SĂ-ȚI URMEZI PLANUL!

Sute de antrenamente, când vrei tu

Ai acces la antrenamente Live și înregistrate, pe care să le accesezi când îți e mai ok!

Libertate de mișcare

N-ai nevoie de echipament special, ci doar de o saltea de fitness întinsă.

Acces de pe device-ul preferat

Participi la antrenamente de pe mobil, laptop și smart TV.

icon-toning

CUNOAȘTE-ȚI
ANTRENORII!

Ai acces la antrenori de top, cu peste 10 ani de experiență în industria fitness-ului.  

Cristina Nedelcu

#Toning

Cristina și-a început activitatea sportivă la vârsta de 4 ani. A fost selectată în elita gimnastelor de la binecunoscutul Centrul Național Sportiv de la Deva, unde a practicat Gimnastică Artistică. La 12 ani, a făcut pasul către Lotul Național de Gimnastica Aerobică și nu s-a lăsat până nu a adunat în palmares peste 65 de medalii la concursuri super importante.

A cucerit, în repetate rânduri, medalii de aur la Campionate Mondiale, la Campionate Europene și Naționale + două Cupe Mondiale. Și, din 2006, poartă titlul de Maestru Emerit al Sportului. După câțiva ani buni petrecuți și în lumea dansului – cu peste 400 de spectacole la activ pe mai multe continente, a studiat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport.

Are un Master in Antrenamentul Sportiv si este certificata ca Instructor in: TRX, Aqua, Yoga, Pilates, Postural Training, Step, BOSU.

Întâlnește-te cu Cristina la:

TOTAL BODY TONING

Alex Balan

#Toning

Alex a fost mereu o persoană activă și a trecut de la handbal la fitness, la escaladă și trekking. Din 2011 este atestat să lucreze în domeniul fitness-ului și asta face și acum. A fost 4 ani instructor de indoor cycling & stretching, apoi a trecut la personal training – zonă în care activează de peste 5 ani, ajutând oamenii care vor să aibă o condiție fizică mai bună, prin antrenament, odihnă și nutriție.

Întâlnește-te cu Alex la:

SUNSHINE WORKOUTS

Bianca Marcarov

#Toning

Bianca e un om îndrăgostit de viață şi de complexitatea ei. Lucrează în industria fitness-ului din 2008, cu experiență în țară și străinătate, și are numeroase certificări obținute pentru: Yoga, Pilates, Zumba, Aerobic Dance & Step Choreography, Functional Training, Steel Training și nu numai.

A fost atletă de performanță, multiplă campioană națională și balcanică la juniori. Pasionată de mișcare, a studiat Kinetoterapie și a urmat cursurile masterului de Nutriție și Remodelare corporală în cadrul ANEFS. În drumul profesional, a întâlnit Psihologia și Psihoterapia și este, în prezent, instructor de fitness, dar și psiholog, consilier de dezvoltare personală și psihoterapeut în formare.

Întâlnește-te cu Bianca la:

TOTAL BODY WORKOUT

Rares Coman

#Toning

Rareș are mindset-ul unui luptător: “Ai căzut? Te ridici.” Din cauza unei accidentări, a trebuit să renunțe la atletism, după 8 ani – timp în care a fost campion la proba de alergare viteză. Dar nu a renunțat și la pasiunea pentru sport! A urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport și are o experiență de mai mulți ani de instructor de fitness și personal trainer. În prezent este Ambasador și Master Trainer Limitless – program top de remodelare corporală.

Întâlnește-te cu Rareș la:

StrongByRA

Madalina Matcov

#Toning

Madalina a absolvit UNEFS - specializarea Sport si Performanta Motrica – Atletism si are un master in Management si Marketing in Structurile, Evenimentele si Activitatile Sportive. Cu peste 10 ani de experienta ca antrenor personal si aerobic si 6 ani experienta ca profesor de educatie fizica si sport, certificari in Bosu Complete Workout System si Bosu Advance Functional Strength, Madalina considera ca a face sport nu inseamna sa fii sportiv, inseamna a avea o viata sanatoasa: fizic, psihic si spiritual.

Întâlnește-te cu Mădalina la:

HIIT TOTAL BODY

Vezi calendarul LIVE-urilor 7card@Home!

Intră în aplicația 7card, secțiunea @Home ca să participi la antrenamentele tale LIVE preferate! Dacă pierzi vreunul, îl poți vedea apoi în secțiunea VIDEOS. 

Nu uita să-ți pui reminder din aplicație!

Verifică dacă angajatorul tău îți oferă acces 7card@Home!

Angajatorul apare în listă? Perfect! Înseamnă că poți să îți activezi deja abonamentul 7card@Home!

Ce bine, angajatorul tău oferă 7card! Hai în aplicația 7card să îți faci abonamentul!

Dacă ai deja 7card și ai întrebări despre abonamentul tău, te rugăm, hai să ne scrii în pagina de Contact!

Of, nu ai găsit angajatorul în listă? Mai ai o șansă! Poți să ai 7card@Home și prin:

Vodafone Club din aplicația My Vodafone

George Moneyback,
de la BCR

Vodafone Club din aplicația My Vodafone

George Moneyback, de la BCR

Hai și tu pe
7CARD @HOME!

Intră în aplicația My Vodafone și caută oferta 7card@Home!

Vezi detalii

Intră în ING Home’Bank, secțiunea Bazar, și caută oferta 7card@Home!

Vezi detalii

Intră pe George Moneyback și caută oferta 7card@Home!

Vezi detalii