DACĂ NICI ACUM,

ATUNCI

CÂND ?

DACĂ NICI ACUM,

ATUNCI

CÂND ?

DACĂ NICI ACUM,

ATUNCI

CÂND ?

DACĂ NICI ACUM,

ATUNCI

CÂND ?

logo-gri@2x

ÎNCEARCĂ ACUM

7 ZILE GRATUIT

500+ LOCATII DE TOP

SUNT ANGAJAT 

7card Digital este inclus în orice plan de abonament 7card. Vezi dacă și compania la care lucrezi oferă 7card angajaților!

Vezi dacă și angajatorul tău oferă perioade de acces gratuit la 7card!

Ce bine, angajatorul tău oferă 7card! Hai în aplicația 7card să îți faci abonamentul!

Dacă ai deja 7card și ai întrebări despre abonamentul tău, te rugăm, hai să ne scrii în pagina de Contact!

SUNT HR / REPREZINT O COMPANIE

Perfect! Dacă ești aici înseamnă că vrei să le oferi colegilor tăi perioade de gratuitate la 7card. Completează formularul de mai jos cu datele companiei pe care o reprezinți:

  • * În acest moment, doar companiile cu peste 30 angajați pot accesa programul reSTART NOW by 7card.

CE ÎNSEAMNĂ

RESTART NOW

Acum e momentul! Prea am amorțit și am luat kilograme în plus în pandemie. E momentul să ne dăm reSTART. Nu mâine, nu luni, nu din ianuarie 2023… Acum e cel mai bun moment să te (re)apuci de mișcare!

reSTART NOW e cea mai mare acțiune de wellbeing dedicată angajaților din România. Cu sprijinul 7card, companii și centre de fitness oferă acces gratuit la mișcare angajaților care au nevoie de un imbold să se (re)apuce de relax&sport.

Peste 600 de companii s-au înscris deja în programul reSTART NOW! Peste 400.000 de pachete de free trial vor fi oferite angajaților din România. Peste 500 de locații de top pot fi vizitate cu 7card.

Da, dacă ești angajat într-o companie din România, nu te costă nimic să te (re)apuci de mișcare cu 7card!

UNDE POTI SĂ-TI DAI reSTART NOW CU 7CARD
VIZUAL-OAMENI-RESTART

ODATĂ CE AI INTRAT ÎN PROGRAMUL reSTART NOW:

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Da. Puteți să înscrieți compania voastră în programul reSTART chiar dacă nu oferiți 7card angajaților. Înscriere aici!
Dacă vreți să fiți parte din programul reSTART NOW, puteți contacta account managerul dedicat vouă sau vă puteți înscrie direct aici.

Dacă lucrezi într-o companie înscrisă în programul reSTART NOW, verifică cu departamentul HR când sunt perioadele de gratuitate oferite pentru compania voastră. 

 

Dacă nu lucrezi într-o companie înscrisă în programul reSTART NOW, atunci trimite către departamentul HR acest link ca să le spui de această super ofertă: www.7card.ro/restart

 

Oferta reSTART NOW este valabilă pentru acei angajați care nu au abonament 7card activ. Dacă ai deja abonament 7card activ și ai întrebări despre abonamentul tău, te rugăm să ne scrii pe formularul de Contact.

 

Vezi dacă și compania ta se află în programul reSTART NOW: aici!

Ne bucurăm că îți place ideea și că vrei să îi (re)aduci la mișcare pe angajații din România. Trimite-ne un e-mail la parteneri.restart@7card.ro și îți răspundem în cel mai scurt timp!