Ai o intrebare legata de folosirea Programului 7card?

Ne dorim ca folosirea programului 7card sa fie cat mai usoara pentru tine, insa daca ai intrebari sau nelamuriri, noi suntem aici sa te ajutam.

Poti gasi mai jos raspunsuri la cateva posibile intrebari. Daca intrebarile tale nu isi gasesc raspunsul mai jos, colegii nostri din departamentul “Suport in Sport” sunt nerabdatori sa te ajute! Tot ce trebuie sa faci e un set de genogflexiuni in timp ce vorbesti cu ei.
Descarca regulamentul
?
?
Cum se foloseste 7card pentru tenis si squash?
Din costul total al inchirierii terenului de squash sau tenis scazi cate 15 lei (in Bucuresti) sau 10 lei (in alte orase) la fiecare 7card prezentat. Un card se poate folosi o singura data (pentru o singura ora de inchiriere) intr-o zi. Valoarea cardurilor prezentate se va cumula, astfel pretul per ora fiind considerabil redus.
?
Cum pot beneficia de facilitatile oferite de programul 7card?
Daca lucrezi pentru o companie, atunci poti deveni foarte usor posesor 7card. Daca exista deja un acord de colaborare intre compania pentru care lucrezi si 7card, problema e ca si rezolvata. Cere-le colegilor din departamentul HR detalii legate de tipul de abonament agreat, navigheaza intranetul si vino la oricare din salile din reteau noastra. Daca ai nevoie de mai multe detalii, contacteaza echipa “Suport in Sport”!
?
Poate o persoana fizica sa devina utilizator 7card?
Din pacate, nu in mod direct. Programul nostru se adreseaza exclusiv companiilor si angajatilor acestora. Dar daca ne pui in legatura cu o persoana responsabila de beneficiile salariale din compania ta, promitem sa le trimitem o oferta de colaborare. Psssst! Citeste mai departe, s-ar putea sa gasesti totusi solutia potrivita!
?
Exista posibilitatea de a inscrie un insotitor in program?
Uneori nu e distractiv sa faci miscare singur. Motiv pentru care, oferim fiecarui utilizator, angajat al unei companii cu care avem agreat un parteneriat, posibilitatea de a inscrie in program, un insotitor.
?
Prin ce difera un abonament de insotitor fata de unul de angajat?
Insotitorul este o persoana care nu lucreaza in cadrul companiilor partenere 7card. El primeste un card pe care il poate folosi individual beneficiind astfel de aceleasi servicii de care beneficiaza angajatul, atat timp cat cel din urma ramane in program. Altfel, daca angajatul se retrage din program, abonamentul insotitorului se va dezactiva dupa ce ii va expira perioada platita.
?
Cum inscriu un insotior in program?
In functie de tipul contractului agreat cu compania ta, insotitorul se inscrie prin Departamentul HR sau pe link-ul de inregistrare, bifand optiunea “Vreau sa inscriu un insotitor” si completand apoi formularul aferent.
?
Pot imprumuta cardul 7card unui prieten?
Cardul 7card este nominal si nu poate fi folosit de catre alte persoane.
?
Cand si cum se efectueaza plata pentru abonamentul 7card?
Suma platita si modalitatea de plata difera de la caz la caz in functie de contactul agreat intre compania pentru care lucrezi si 7card. In unele cazuri compania plateste acest beneficiu partial sau integral. Daca este stabilita o plata din partea ta, aceasta se poate efectua lunar, semestrial sau anual direct catre noi sau prin intermediul companiei tale. P.S.: Pentru plata in avans la abonamentele de 6 sau 12 luni, 7card iti pregateste cateva surprise!
?
Ce pot face in cazul in care clubul sportiv la care merg de obicei nu este inclus in reteaua 7card?
Ne dorim sa marim numarul salilor incluse in reteaua 7card, prin urmare, daca preferi un club sportiv, contacteaza-ne la 7card@benefitseven.ro, iar noi vom incerca sa il includem in optiunile viitoare
?
Ce trebuie sa fac, in momentul in care devin utilizator 7card, pentru a beneficia de accesul la activitatile incluse?
Alege unul dintre cluburile din retea, prezinta la receptie 7card-ul insotit de un act de identitate si te poti bucura de acces la activitatea dorita.
?
Ce inseamna termenul “co-plata”?
In cazul unui numar redus de sali de fitness este solicitatea o plata suplimentara pentru accesul la unele dintre activitatile oferite (ex: inot, spa). Suma perceputa este redusa semnificativ comparative cu tariful standard perceput de catre acel club la receptie.
?
Cum poti beneficia de discount-uri la partenerii afiliati?
Ai nevoie doar de 7card! Prezinta cardul la partenerul respectiv si obtii pe loc discount-ul pe care il ofera abonatilor nostri. Nu exista restrictii pentru numarul de discount-uri intr-o zi/saptamana/luna/etc.
?
Trebuie sa imi aleg un club sportiv sau am acces la intreaga retea 7card?
Flexibilitatea este una dintre valorile in care noi credem, prin urmare, atunci cand ai 7card ai acces la oricare dintre optiunile din retea, oricand iti doresti sa faci miscare. Poti intr-o zis sa faci fitness intr-un club aproape de birou, in alta zi poti opta pentru o clasa de Kangoo Jumps, iar intr-o a treia zi poti juca un meci de tenis, optiunile tale sunt nelimitate, TU ALEGI!
?
Ce pot face pentru a convinge si compania mea sa ofere angajatilor acest beneficiu?
Ajuta-ne sa intram in dialog cu reprezentantii companiei pentru care lucrezi. Completeaza sectiunea Vreau 7card sau povesteste-le colegilor si sefilor tai despre programul 7card. De restul ne ocupam noi!
?
Daca vreau sa ma retrag din program?
Noi ne dorim sa ramai activ in programul 7card, insa daca iti doresti sa te retragi, permite-ne sa intelegem motivul, pentru a ne imbunatatii serviciile pe viitor. Contacteaza-ne via mail sau telefon si spune-ne parerea ta.