Prima sută

Program complet de wellbeing corporativ

Descoperă ce poți face totuși cu bugetul deductibil de 100 euro/ angajat /an când acționezi alături de un partener dedicat.
Completează formularul, iar un coleg te va contacta curând.
Sunt de acord ca 7card by Gympass să folosească aceste informații pentru a mă contacta în legătură cu produse și servicii relevante.
Întrebări? Consultă politica de confidențialitate.

Implementarea unui program de wellbeing eficient poate fi o provocare.

Însă cu un coechipier fain alături, te bucuri de o experiență fluidă.

Facem calculele împreună
Bugetele de investiție în wellbeing pot fi complicate. Îți arătăm cum maximizezi impactul alocării bugetului de 100 Euro deductibili și îți oferim claritate asupra costurilor de implementare.
Efort minim din partea ta
Cu obiective multiple, timpul se scurge repede în departamentul de HR. Pe lângă implementare, preluăm și munca laborioasă, de identificare a nevoilor sau pitch-ul către management.
Simplificăm procesul
Ai budget, ai și dorință, dar implementarea pare dificilă. De peste 12 ani ne ghidăm partenerii pas cu pas în acest proces. Investițiile vor fi înțelepte (și parțial deductibile), iar beneficiile pentru angajați palpabile.
Vei avea la îndemână toate resursele pentru a transforma starea de bine a angajaților tăi ușor și eficient: echipă dedicată, instrumente personalizabile și consultanță pe investiție, dar și analiza nevoilor oamenilor sau business case pentru management.

Cum te sprijinim concret?

Programul include un set de instrumente gândit strategic pentru evoluția măsurabilă a stării de bine a angajaților.
*numărul de pachete este calculat în funcție de nr. de angajați

Peste 1500 de companii au transformat alături de noi modul în care angajații lor descoperă starea de bine