O lună gratuită de 7card

Ai o companie sau reprezinți o companie care nu este client 7card?

Ne bucurăm să auzim asta! În luna Iunie avem o ofertă foarte bună pentru compania ta! 😊

Lasă-ne datele tale de contact în formularul de mai jos și te contactăm pentru a pune la punct toate detaliile.

Îndeplinești condițiile de mai jos?

Lucrezi în departamentul de resurse umane al unei companii cu peste 100 de angajați?
Ai propria ta afacere sau ești manager într-o companie care are între 10 și 100 de angajați?

Îndeplinești condițiile de mai jos?

În luna iunie îți oferim o lună gratuită de 7card în următoarele condiții:

1

Închei un contract cu 7card până cel târziu 15 iulie 2019 și le oferi angajaților tăi acces la cel mai mare loc de joacă din România

2

Compania ta susține minim 25% din prețul abonamentelor pentru angajații tăi pentru o perioadă de minim 6 luni de la semnarea contractului, restul sumei urmând să fie suportată de către fiecare angajat în parte

3

Noi îți oferim prima lună de 7card gratuită în limita unui cost în prima lună de 500 de lei pentru companii cu până în 100 de angajați și de 1000 lei pentru companii cu peste 100 de angajați.

Pentru sumele care depășesc această valoare, deducem 500 lei (pentru companii care au între 10 și 100 de angajați) sau 1000 de lei (pentru companii care au peste 100 de angajați) din prima factură emisă. Limita este valabilă pentru contribuția companiei la abonamentele 7card oferite angajaților.

Bonus pentru angajații tăi

Dacă susții cu cel puțin 25% din prețul abonamentelor pentru angajații tăi pentru o perioadă de 12 luni de la semnarea contractului, le oferim angajaților tăi și o asigurare 7card!

Informații care te pot ajuta

Promoția O lună gratuită de 7card se desfășoară între 13 mai și 30 iunie 2019. Pentru a beneficia de promoție, companiile interesate trebuie să semneze un contract cu Benefit Seven S.A. până cel târziu 15 iulie 2019 și să respecte condițiile promoției menționate mai sus.

Ai nevoie de informații suplimentare? Contactează-ne la vreau@benefitseven.ro

Ce este 7card

7card este un abonament unic pe piața din România, care le oferă angajaților unei companii acces la întreaga rețea de centre de relax și sport afiliate 7card (aproape 700 de centre în 55 de orașe din țară) și în care pot fi practicate 40+ activități diferite de sport și relaxare (gym, fitness, piscină, escaladă, dansuri, gimnastică, squash, tenis, volei, baschet, activități pentru copii etc.), plus reduceri la partenerii 7card.

Pentru companii, 7card este un beneficiu extra-salarial pe care acestea îl oferă angajaților lor și care, ca parte a politicilor de resurse umane, e un factor pozitiv de motivare pentru membrii echipei. 7card nu este disponibil ca produs de retail, el este adresat exclusiv companiilor pentru a fi oferit de către acestea angajaților lor.

Informații care te pot ajuta

Tombola Recomand 7card se desfășoară între 24 iunie și 18 septembrie, astfel: vă înscrieți la tombolă între 24 iunie și 14 august 2019, noi verificăm înscrierile între 16 și 31 august 2019 și vă anunțăm câte bilete de tombolă ați primit până pe 13 septembrie, iar pe 18 septembrie 2019 organizăm tombola și vă dăm premiile 😊

icon-pdf

Descarcă de aici regulamentul Tombolei Recomand 7card

icon-hand

Ai nevoie de informații suplimentare? Contactează-ți managerul de cont 7card