CÂȘTIGI LA DUBLU!

premii-senzationale
vouchere-ladublu
exp-sportive
abonamentee-ladublu
wine-tour
balone-ladublu
yoga-barcelona
sticker-wellbeing-complet
ladublu-mustati
sticker-solutia
sticker-activitati
wellbeing-pret
Dacă ai abonament 7card, acum câștigi la dublu: Câștigi ȘI soluţia completă de wellbeing cu cea mai mare varietate de activităţi la preţ mereu avantajos, dar ȘI miile de premii ale promoţiei: excursii super-fun și surprize de la 7card și partenerii săi

CUM PARTICIP?

Dacă ai abonament 7card activ intri automat în promoŢie!

N-ai abonament? Fă-l chiar acum și intri automat în promoŢie.

7card-phone-ladublu
Pentru a participa la promoție trebuie să ai abonament activ în ziua extragerilor: 27 februarie, 27 martie și 24 aprilie 2023!

Ce poŢi câștiga?

Barcelona

Premiul cel Mare din 27 februarie

Beach Yoga pe o plajă superbă din Sitges, Barcelona! Ai totul inclus: bilet de avion și trei nopţi de cazare la un hotel de 4 stele, pentru tine +1.

Cappadocia

Premiul cel Mare din 27 martie

Zbori până în Cappadocia și apoi urci din nou până la cer! Drumul, cazarea și plimbarea cu balonul cu aer cald sunt asigurate, pentru tine +1.

FLORENȚA

Premiul cel Mare din 24 aprilie

Drumurile nebătătorite aduc cele mai frumoase momente: câștigă un traseu off-road spre cele mai spectaculoase crame din Florența, pentru tine+1.

ABONAMENTE 7CARD PE 3 LUNI

Sportul îți aduce și mai multe premii!

Câștigă unul din 10 abonamente 7card Explore+ pentru tine sau un prieten! Abonamentele își vor găsi câștigătorii la cele trei mari extrageri de pe 27 februarie, 27 martie și 24 aprilie!

Vouchere Tazz, Zitamine și SportGuru

Wellbeing și premii!

Peste 10.000! Câștigă vouchere Tazz pentru mese healthy, vouchere Zitamine pentru suplimente special gândite pentru tine și vouchere SportGuru pentru garderoba ta de wellbeing.

img-zitamine
punga-tazz
bag-guru

REDUCERI LA EXPERIENŢE SPORTIVE

Poftă de noi experienţe sportive?

Câștigi reducere de 15% la înscrierea pentru Timișoara 21k, Carpathia Trails și Zaiafet Trail Race, dar și vouchere speciale la tururile de biking montan ale Backcountry Adventures România!

21k-timisoara
carpathia
zaiafet-newlogo
backmountainpng

Abonament de 3 zile la SAGA Festival pentru tine +2 prieteni!

Îi vei vedea pe Lil Nas X, Wil Khalifa (ambii pentru prima dată în Romania), Skrillex, Tale of Us, Allan Walker, Fisher, Mochakk, Robin Schulz și pe muuulți alți artiști, la primul festival de muzică pe aeroport și cel mai mare festival din București!

În Regulamentul de aici ai toate detaliile promoţiei. Mai sus ai toate premiile pe care ţi le-am pregătit pentru extragerile din 27 februarie, 27 martie, 24 aprilie!
În acest moment, promoția ‘Cu 7card câștigi la dublu!’ s-a încheiat. Vezi câștigătorii!
FII ACTIV CU 7CARD ȘI CâȘTIGĂ LA DUBLU!
Fă-Ţi abonament la 7card!
logo_7card-Gympass