Află totul despre accesul cu 7card

Accesul abonaților 7card în centrul tău se face foarte simplu! Scanezi ecranul telefonului abonaților și dacă abonatul este activ, atunci îi poți oferi acces abonatului în centrul tău și vizita se înregistrează.

Scanează codul QR de pe
telefonul abonatului

Pentru acces, abonatul trebuie să scaneze codul QR care apare pe ecranul telefonului lui atunci când apasă pe butonul Acces din aplicația 7card pentru abonați.

Dacă mesajul afișat la scanarea ecranului este Abonament activ, atunci abonatul poate intra.

Scanezi codul QR cu ajutorul aparatului Famoco din locația ta sau, în cazul în care nu ai un aparat Famoco, cu aplicația 7card (disponibilă doar pentru Android, în Google Play).

Dacă nu ai un aparat Famoco în locația ta, descarcă acum aplicația 7card pentru centre sportive!

Intră din

Google Play

screen-abonament activ

Mai mult despre scanarea
codurilor QR?

Fie că folosești aparatul Famoco sau aplicația 7card pentru centre sportive: apasă pe butonul SCANEAZĂ de pe ecran. Camera aparatului / mobilului se activează și astfel poți scana codul QR de acces afișat abonatului 7card pe telefonul lui.
Accesul abonatului 7card este permis doar dacă pe ecran apare scris Abonament activ.

Când nu este permis accesul abonaților 7card în centrul tău?

Doar abonații activi 7card pot avea acces în centrul tău, deci doar cei cărora li se afișează la scanare Abonament activ.

În centrul tău au acces doar abonații 7card cu un plan de abonament compatibil cu accesul în centrul tău sau superior.

Toată vizibilitatea de
care ai nevoie

Fie că folosești aparatul Famoco sau aplicația 7card pentru centre sportive: apasă pe butonul SCANEAZĂ de pe ecran. Camera aparatului / mobilului se activează și astfel poți scana codul QR de acces afișat abonatului 7card pe telefonul lui.

Butonul Scanare

Aici scanezi codurile QR de acces generate de aplicația 7card de pe telefoanele abonaților.

Statusul tău de Vizite

Luna curentă: Vezi câți abonați 7card ți-au trecut pragul în această lună
Astăzi: Vezi câți abonați au venit astăzi
Luna trecută: Vezi câți abonați 7card au venit în luna trecută

Butonul Acasă

Te întoarce la Ecranul Principal.

Butonul Vizite

Vezi toate vizitele efectuate de abonații 7card, cu toate detaliile specifice: număr total de vizite / zi, nume abonați, ora de sosire.

Butonul Utilizatori

Aplicația 7card de scanare a codurilor QR de acces poate fi instalată pe orice dispozitiv mobil și poate fi folosită de persoanele autorizate, cu un username ce coincide cu adresa de e-mail și parola stabilită în urma unui e-mail de confirmare. Butonul Utilizatori te ajută să adaugi și să ștergi adresele de e-mail ale colegilor autorizați să instaleze aplicația pe alte dispozitive, cu un username ce coincide cu adresa de e-mail și parola stabilită în urma unui e-mail de confirmare.

Butonul Info

Info despre 7card și Contact.

screen-ecran-principal

Alte mesaje ce pot apărea pe ecran:

Rezultate în timp real, transparență totală

Cu aplicația 7card for Gyms beneficiezi de:

Dacă ai vreo întrebare, te rugăm să contactezi unul dintre reprezentanții noștri care țin legătura cu centrele de relax&sport din rețeaua 7card (de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00)