Hai cu echipa pe cel mai mare teren de joacă din România!

Te așteptăm! Strângem coechipieri din rândul companiilor mici și medii, cele care contează pentru țara asta. Dacă știi deja cum te poate ajuta 7card, completează formularul pentru oferta specială pentru IMM-uri. Dacă acum afli prima oară de noi, citește în continuare cum avem de câștigat împreună.


O agenție de performance este un mediu în care ideile aleargă si mințile sunt tot timpul în mișcare, în timp ce stăm, însă, ore bune pe scaune. Am ales 7card pentru că sănătatea echipei Zarbi este foarte importantă pentru mine și pentru că 7card oferă colegilor mei o mulțime de opțiuni - de la sportul preferat la cea mai la îndemână locație pentru sala în care vor să se antreneze.Elena DobreGM @Zarbi


În calitate de co-fondator al unui start-up uiți de tine și de sănătatea ta. Asta s-a întâmplat și cu mine după ce am început proiectul LifeBox, dar cu ajutorul prietenilor de la 7card am obținut mobilitatea de care aveam nevoie pentru a ajunge să fac și sport aproape de locul în care mă aflu, atât în București cât si în Cluj. Acesta este motivul pentru care am decis să le propun și colegilor să folosească 7card.Florin ScarlatGM @Lifebox


Cu acest abonament am acces la o varietate de sporturi, care nu doar că mă ajută să mă antrenez și relaxez, cât și să mă distrez. Faptul că îți poți alege un însoțitor a contat foarte mult pentru mine luând în considerare că mersul la sală poate fi plictisitor atunci când ești singur.Mihaela SpiridonOperator Date @Sport Guru


Ca angajat, am folosit 7card datorită companiei la care lucram. La rându-mi, ca antreprenor, l-am pus pe lista de beneficii a angajaților mei, iar ei l-au acceptat de la început. La 7card, cel mai mult îmi place că reușește să creeze o echipă și după orele de birou, chiar dacă de data aceasta în centrele sportive.Ana SmădeanuManaging Partner @Seven Media

De ce să aveți și voi
7card

7card e un beneficiu extra-salarial pe care și voi, antreprenorii, vi-l puteți permite pentru a-i ține fericiti și motivați pe angajatii voștri. Știm că nu aveți bugetul unei multinaționale, așa că puteți împărți costul cu angajații voștri.

7card este modul frumos de a le spune angajaților actuali și viitori că sunt apreciați și că locul în care lucrează se gândește la starea lor de bine și în afara biroului. Genul ăsta de atitudine este ceea ce, în realitate, vă poate diferenția de concurenții de pe piața muncii!

Știm din propria experiență: e greu să găsești oameni buni – și mai ales să îi păstrezi. E greu să faci un anunț de angajare care să se remarce în piață. Nu mai e suficient ca jobul să fie interesant și salariul corect, e dificil să promiți doar o atmosferă prietenoasă și oportunități de creștere. Iată de ce tot mai multe companii au ales 7card:

50%

Crește atractivitatea ca angajator

50% din angajați consideră obligatorie prezența în pachetul de beneficii a facilităților de recreere și sport

*Sursa: Studiul national eJobs, Aprilie-Iunie 2017
73%

Stimulează retenția și atașamentul

73% din angajați ar recomanda superiorilor lor includerea acestor facilități în pachetul de beneficii

*Sursa: Studiul national eJobs, Aprilie-Iunie 2017
94%

Angajați mai relaxați și mai sănătoși

94% din angajați declară că sportul este activitatea care îi ajută la îmbunătățirea sau menținerea sănătății

Surse: Sodexo, Studiu privind sănătatea, sportul și implicarea companiilor în îmbunătățirea Calității Vieții

500+ IMM-uri oferă deja 7card

De la IT-iști la avocați și contabili, de la proiectare sau arhitectură la e-commerce, de la stomatologi sau fashioniste și comercianți.

Din București sau din Iași, din Ploiești sau Constanța, din Cluj-Napoca sau Craiova, din Timișoara sau Brașov. Din toată țara, pentru că au toată țara la dispoziție cu 7card.

Hai și tu acum cu echipa la 7card, pe cel mai mare teren de joacă din Romania!

De ce 7card a fost ales de 100.000+ angajați?

  • 7card e un abonament universal cu preț fix*care oferă acces la peste 40 de tipuri diferite de activități de relaxare, mișcare și sport, în 600+ locații din 53 orașe din țară.

  • Oferă cea mai mai mare varietate de activități de relaxare: înot, yoga, bouldering & escaladă, tenis, zumba, CrossFit, cam tot ce îți poți dori în materie de relax & mișcare.

  • În plus, abonații 7card pot extinde acest beneficiu și către familie sau prietenii apropiați: aceștia se pot înscrie și ei ca Însoțitori (fără costuri pentru firmă)

  • *prețul întreg al unui abonament 7card este, în medie, cu 35% mai mic decât prețul mediu al unui abonament la o singură sală de fitness.

1-2-3-GATA!

Cu 7card, ai opțiuni care să se potrivească oricărui buget:

  • Beneficiu integralcompania plătește întregul preț al abonamentului

  • Beneficiu parțialcompania împarte costul abonamentului cu angajatul

Încă ceva: sistemul 7card e ușor de introdus în firmă, fără resurse și procese suplimentare sau bătaie de cap:

  • Ai o platformă online dedicată, ușor de gestionat aici iti gestionezi singur contul si ești la curent cu toate noutățile

  • Ai Customer Support dedicat echipei tale, la un mail sau telefon distanță

Ofertă specială 7card pentru IMM-uri

Gata, destul despre noi! Dacă sunteți cel putin 5 oameni în companie și te interesează 7card, spune-ne câteva lucruri despre tine și revenim cu o ofertă personalizată.

Află mai mult despre 7card!

Descarcă broșura RO Descarcă borșura EN

Nu ești angajator? Dar ai vrea 7card? Recomandă-ne!

Spune-ne cu cine să vorbim!