Oferă-le prietenilor tăi un cadou care îți place și ție!

Felicitări pentru că te menții sănătos în perioada asta și folosești 7card@Home! Ce zici dacă faci clasele live împreună cu un prieten, ca să vă antrenați mai bine împreună? Nimic nu se compară cu bucuria de a împărtăși lucrurile bune cu cineva drag, să ai satisfacția că ai făcut ceva pentru tine și i-ai dat ocazia și altcuiva să aibă grijă de sănătatea sa.

Nu trebuie să aștepți până la Crăciun ca să le faci o bucurie celor dragi! Până la 25 decembrie poți oferi unui prieten sau unui membru al familiei 7card@Home la un preț imbatabil: 15 lei / lună pentru primele două luni de abonament, ulterior prietenii tăi pot continua abonamentul la prețul de 49 lei / lună. 

Și partea cea mai bună e că poți alege să plătești tu abonamentul prietenului 😃 Poți înscrie una sau mai multe persoane, fie că e vorba de un prieten, o prietenă, un membru al familie sau oricine altcineva căruia vrei să îi faci o surpriză frumoasă.

  • Vă mulțumim, campania s-a încheiat!

  • Alege una din datele de activare pentru abonamentul prietenului tău :
  • Vrei să plătești tu abonamentul prietenului?
  • Mai vrei să adaugi un prieten care să beneficieze de ofertă?

7card@Home e antrenorul tău digital care te ajută să ai grijă de sănătatea ta și de starea ta de bine. Știm că este o perioadă dificilă pentru toți și ai nevoie de susținere mai mult decât de obicei, așa că îți aducem la tine acasă cei mai buni 10 antrenori și consultanți din domeniile lor, disponibili la orice oră și în orice loc (da, poți face mișcare la ora 6 dimineața sau la 11 seara, dacă ți-e mai bine atunci 😉 ).

Cu 7card@home ai acces la nelimitat la clasele online live și înregistrate:

Peste 130 Video-uri on demand
Peste 10 Antrenori și consultanți cu colaborare permanentă.
Peste 180 Live-uri într-o lună de zile.

cu antrenamente pentru toată lumea, explicate și exemplificate de antrenori cunoscuți, pentru fiecare grad de dificultate: cardio, abs, dance, how to, full body, kids, lower body, stretching, upper body, warm up

unde zona de destindere se întâlnește cu cea de divertisment și oferă o paletă largă de activități de destindere: yoga, pilates, belly dancing

discuții live despre minte și spirit

pentru că hrana pe care i-o dai corpului e la fel de importantă ca mișcarea

Poți oferi 7card@Home la prețul de 15 lei / lună mai multor prieteni. Aceștia vor avea 7card@Home la 15 lei / lună în primele două luni, apoi pot continua abonamentul cu prețul de 49 lei / lună.

Oferta expiră la 25 Decembrie 2020 la ora 23:59.