Stare de bine pentru companii cărora le pasă

Când îți pasă de starea de bine a angajaților, atunci și angajaților le pasă de companie. Oricât de multe și diverse sunt nevoile de wellbeing ale echipei tale, 7card by Gympass te ajută să le rezolvi.

Wellbeing pentru toți angajații? Se rezolvă!

Cu 7card by Gympass, oferi angajaților companiei acces la activitățile pe care le iubesc. Mai exact: acces la cea mai mare diversitate de activități de relax&sport din România.

Cea mai mare rețea de relax&sport din România

Când intri în clubul companiilor care oferă 7card, dai acces colegilor la:
Doar câteva dintre centrele top din rețeaua 7card, cea mai mare rețea de relax&sport din România:

Unic în România: acces premium la aplicații top de wellbeing

Orice plan de abonament 7card oferă cont premium la aplicații de wellbeing iubite la nivel internațional. Prețul e super avantajos: chiar și de 10 ori mai mic decât dacă ai achiziționa fiecare aplicație în parte.

Oferă-le angajaților șansa să încerce un beneficiu extrasalarial cu adevărat valoros și unic în România!

Partener de încredere pentru tine și angajații tăi

Peste 1.500 de companii lucrează cu noi în acest moment ca să ofere angajaților cel mai dorit beneficiu de wellbeing din România: abonamentul 7card by Gympass.

7card by Gympass oferă soluția completă de wellbeing pentru companii și angajații lor și e foarte ușor de implementat:

asset-8-4-x@2x
asset-6-4-x@2x

Pentru toți angajații

Oferă tuturor angajaților tot ce își doresc în materie de wellbeing! Unii colegi poate vor sală, alții meditație acasă. Avem soluții pentru toate nevoile de wellbeing ale tuturor angajaților tăi.

Complet flexibil

Voi alegeți dacă vreți să contribuiți la plata abonamentelor pentru angajați sau nu. Iar colegii tăi aleg cel mai convenabil plan de abonament pentru ei (avem 6 planuri de abonament din care pot alege).

Deductibil fiscal

Codurile noastre CAEN ne încadrează 100% în cele care vă permit să beneficiați, în colaborarea cu noi, de facilități fiscale acordate în cuantum de 100 euro/an/angajat.

Start ușor

După completarea formularului de contact, vei vorbi cu un coleg detaliile comerciale. De când începem colaborarea, aveți un account manager dedicat vouă.

În controlul tău

Odată ce începem colaborarea, primiți automat acces în “Platforma HR”. Aici puteți activa / dezactiva ușor abonați, puteți vedea câți abonați aveți activi în companie + multe alte informații de interes.

Beneficiu dorit de angajați

Când își caută un job, mulți candidați se așteaptă ca în lista de beneficii să fie deja 7card by Gympass. Interesul pentru wellbeing a crescut în ultimii ani, atât în rândul companiilor, cât și al angajaților.

Peste 1.500 de companii au ales 7card by Gympass

  • * Dacă reprezinți o companie cu mai puțin de 10 angajați, ne pare rău că nu putem răspunde solicitării tale. 7card poate fi oferit doar companiilor cu peste 10 angajați.

    Dacă primești deja 7card prin intermediul companiei și vrei să ne contactezi, scrie-ne pe 7card.ro/contact

Întrebări și Răspunsuri

7card by Gympass e indispensabil unui mediu de lucru cu tonus și dispoziție ridicate. Este singura soluție completă de wellbeing pentru angajații din România și le oferă angajaților cea mai mare rețea de centre de relax&sport, cea mai mare diversitate de activități și acces cu cont premium la cele mai apreciate aplicații de wellbeing. Cu 7card, compania intră în clubul angajatorilor cărora le pasă de starea de bine a tuturor angajaților. E foarte ușor: compania alege dacă decide să se implice în plata abonamentelor sau nu, apoi urmează semnarea contractului și alocarea unui manager de cont care îți oferă sprijin oricând e necesar.

Compania alege întotdeauna dacă și cât se implică în plata abonamentelor pentru angajați. 7card by Gympass îți oferă cinci tipuri de abonamente pe care le poți oferi tuturor angajaților, adaptate dorințelor și nevoilor tuturor. Fiecare plan de abonament are inclus și acces cu cont premium la cele mai apreciate aplicații de wellbeing. Asigurăm accesul angajaților la toate centrele fizice din planul ales de aceștia, fiecare abonat putând să aleagă activitatea preferată și locația cea mai convenabilă, dar și acces la conținut premium de cea mai bună calitate: discuții cu nutriționiști, exerciții pentru mai mult calm și somn mai bun, antrenamente video și sesiuni online de workout, dezvoltare de obiceiuri sănătoase prin intermediul aplicațiilor partenere.

În plus, serviciile pe care le oferă 7card sunt deductibile. Facilitățile fiscale oferite companiilor sunt în valoare de 100 EUR / an / angajat.

Pentru o ofertă personalizată, contactează-ne.

7card face parte din oferta Gympass, operatorul numărul 1 de servicii de corporate wellbeing la nivel global. Astfel, companiile care lucrează cu 7card au mereu acces la cele mai noi trenduri internaționale în ce privește wellbeing-ul angajaților. Lipsa motivației sau scăderea stării de bine care sunt cauzate de stresul cotidian sau de nevoia crescută de relaxare, dar cu ajutorul mișcării și a dezvoltării de obiceiuri sănătoase, starea de bine a angajaților atinge nivelurile dorite. 7card by Gympass oferă flexibilitatea alegerii, atât pentru angajați (a activității preferate, locației și a modului de a o practica, de acasă sau de la un centru sportiv și de relaxare), cât și pentru companie (alegerea modalității de implicare și a numărului de angajați eligibili pentru acest beneficiu) Alege 7card by Gympass și investește în starea de bine a angajaților tăi!

Abonează-te la newsletter

Abonează-te

Newsletterul nostru săptămânal este sursa dumneavoastră de educație și inspirație pentru a vă ajuta să creați un program de wellness corporativ care contează cu adevărat.