Energiepentru companie

7card este un instrument de motivare si retentie a angajatilor, dar si o cale de a le oferi acestora un stil de viata sanatos

550+

dintre cele mai mari companii din România au ales sa includa 7card
în pachetul de beneficii pentru angajati
  • 7card has brought real value both to our employees and our company’s benefit program. The variety of services, the network of partners covering all areas of the city and the competitive subscription price are the key elements for our employees’ satisfaction and for fully meeting their needs Bojana RadulovicHuman Capital Senior Specialist, PwC
  • 7card vine in intampinarea nevoilor angajatilor nostri prin reunirea unui numar mare de sali si activitati sub un singur produs clar si simplu de accesat, iar noi suntem multumiti ca ii putem astfel incuraja sa aiba o viata activa Delia PanaitescuCompensation & Benefits Coordinator, Heineken Romania

7 Motive pentru care ar trebui sa incluzi 7card in pachetul de beneficii extra-salariale in 2017

1

Sustii activ angajatii sa aiba un tonus mai bun si creezi relatii mai stranse in cadrul echipei. Studiile noastre arata ca rata de folosire a 7card creste spectaculos cu cat sustinerea si implicarea angajatorului este mai mare: de la 15% la 60%.

2

Ajuti angajatii sa aiba un echilibru bun intre viata personala si cea profesionala. Pentru multi romani, timpul petrecut cu familia este cea mai importanta resursa de care dispun, care, pe termen lung, devine mai importanta decat salariul.

3

Beneficiile sportive si de petrecere a timpului liber care includ activitati pentru toti membrii familiei, inclusiv pentru copii, sunt extrem de apreciate. Abonatii 7card pot inscrie in program 1 Insotitor si, in curand, 2 Insotitori (daca acestia sunt membrii ai familiei)

4

Poti oferi 7card tuturor angajatilor sau doar acelora care il doresc, pentru perioada pe care si-o doresc. Aceasta inseamna un grad mare de flexibilitate in acordarea beneficiului catre acei anagajati care si-l doresc cel mai mult.

5

7card este un beneficiu care se incadreaza in bugetul oricarei companii. De exemplu, cu o contributie a companiei de doar 20 lei/ luna/ angajat se poate ajunge la o rata de adoptie si utilizare de peste 45%.

6

7card ofera acces la aproape 400 de centre sportive si recreative din tara, in 29 de orase. Peste 40 de tipuri distincte de activitati care pot fi practicate - fitness, yoga, pilates, inot, dansuri, squash, escalada, tenis, gimnastica, arte martiale, aerobic, kangoo jumps, etc.

7

550+ companii din Romania ofera 7card ca beneficiu extra-salarial angajatilor lor. Aproape 50% dintre ele acopera integral sau partial costul abinamentului 7card pentru angajatii lor.

Ce castiga angajatii
companiei tale?

Acces nelimitat la aproape 400 de centre de activitati sportive in 31 de orase din Romania

Le sunt la dispozitie asa cum isi doresc, aproape de casa sau langa locul de munca, ori cand se afla in delegatie.
 

Diversitate si flexibilitate

Pot alege din peste 40 de tipuri diferite de activitati sportive si recreative: de la inot la yoga, de la dansuri la escalada, intre fitness sau gimnastica, intre squash sau pilates. Orice isi doresc, unde isi doresc, cand isi doresc. Cu un singur abonament.

Echilibru mai bun intre viata personala si profesionala

Pentru cei mai multi romani, timpul petrecut cu familia este cea mai apreciata resursa de care acestia dispun; pe termen lung, aceasta devine mai importanta chiar decat salariul. 7card include accesul la activitati pentru toti membrii familiei, inclusiv pentru copii.

Solicita oferta

Doresti o propunere personalizata? Trimite-ne informatiile din formularul atasat si un Responsabil de Cont va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a discuta o propunere personalizata pentru compania voastra. Ajutati-ne sa va putem oferi cel mai bun pret - vezi exemplul de mai jos.


+40 21 539 7771 corporate@benefitseven.ro

Completeaza cu aceste date pentru a primi o propunere pentru colegii tai.

Numele

Functia

Compania

Numar Angajati

Adresa de email (obligatoriu)