asset-5-4-x@2x
img-plus-gympass

Singura soluție completă de wellbeing pentru angajații tăi

Dacă te afli aici, probabil cauți o soluție pentru ca angajații tăi să fie mai fericiți, mai motivați, mai productivi. Ești unde trebuie. 7card by Gympass e soluția completă de wellbeing, personalizată, perfectă pentru angajații tăi.

Vezi mai jos cum te putem ajuta, așa încât compania ta să arate angajaților că are cu adevărat grijă de starea lor de bine!

  • Ne va face plăcere să îți trimitem rapid informații detaliate și, eventual, să te punem în contact cu un coleg, așa că te rugăm ajută-ne completând formularul cu datele tale

  • * În acest moment, doar companiile cu peste 10 angajați pot oferi 7card.
    Dacă reprezinți o companie cu mai puțin de 10 angajați, ne pare rău că nu putem răspunde solicitării tale.

Cea mai mare rețea de relax&sport

Cu 7card by Gympass, oferi angajaților companiei acces la activitățile pe care le iubesc. Mai exact: acces la cea mai mare diversitate de activități de relax&sport din România.

Acces premium la aplicații top de wellbeing

7card Digital este inclus în toate cele 5 planuri de abonamente. Adaptat celor mai noi trenduri în materie de wellbeing, oferă acces la conținut online premium, unic în România.

Alegerea cea mai bună pentru

asset-8-4-x@2x
asset-6-4-x@2x
fill-1-copy-3

Companie

asset-7-4-x@2x

Angajați

Uite ce simplu e să lucrezi cu noi:

#1

Tu alegi nivelul de contribuție și ne spui numărul de abonați din compania ta

Poți alege nivelul de contribuție (compania poate alege să plătească parțial sau integral abonamentele angajaților) care să se potrivească bugetului vostru.

În funcție de numărul de abonați activi și de implicarea companiei, venim cu un pachet de extra beneficii gratuite.

#2

Stabilim împreună data de începere a contractului, redactăm și semnăm contractul

#3

Alături de tine pe toată perioada colaborării

Avem tool-uri automatizate de gestionare a beneficiului 7card by Gympass pe care le poți butona fără costuri suplimentare, dar, mai important decât atât, avem oameni foarte faini care te ajută pe toată perioada colaborării: vei avea un manager de cont dedicat pentru echipa ta

Ești gata să-ți faci colegii fericiți?

  • Ne va face plăcere să îți trimitem rapid informații detaliate și, eventual, să te punem în contact cu un coleg, așa că te rugăm ajută-ne completând formularul cu datele tale

  • * În acest moment, doar companiile cu peste 10 angajați pot oferi 7card.
    Dacă reprezinți o companie cu mai puțin de 10 angajați, ne pare rău că nu putem răspunde solicitării tale.

Vorbesc despre noi

„Cum îți sună o zi de marți, după birou, la escaladă? Sau preferi să te relaxezi la piscină? Cu atâtea activități de explorat și atâtea experiențe de trăit, oamenii au posibilitatea de a încerca ceva nou în fiecare zi. Așadar, de ce să nu începem chiar astăzi să facem mișcare cu 7card?”

Business Review

„Conceptul 7card se adaptează perfect nevoilor care sunt în permanență în schimbare, într-o piață atât de dinamică. Flexibilitatea este apreciată atât la job, cât și în timpul liber, avantajul principal fiind rețeaua variată de colaboratori 7card, care îți permite să alegi cel mai potrivit furnizor pentru activitățile din timpul liber.”

Fortech

Întrebări și Răspunsuri

7card by Gympass a devenit un serviciu indispensabil unui mediu de lucru cu un tonus și o dispoziție ridicate. Este singura soluție completă de wellbeing pentru angajații din România și le oferă angajaților cea mai mare rețea de centre de relax&sport, cea mai mare diversitate de activități și acces premium la aplicații de top de wellbeing. Cu 7card, compania intră într-un club select în care angajatorii pun starea de bine a angajaților pe primul loc, iar acest lucru se întâmplă foarte ușor: compania alege nivelul de contribuție care să se potrivească bugetului său și numărul de angajați eligibili pentru oferirea abonamentelor. Apoi, urmează semnarea contractului și alocarea unui manager de cont care să ofere sprijin când este necesar.
7card by Gympass oferă cinci tipuri de abonamente, adaptate dorințelor și nevoilor tuturor angajaților. Asigurăm accesul angajaților la toate centrele fizice din planul ales de aceștia, fiecare abonat putând să aleagă activitatea preferată și locația cea mai convenabilă, dar și acces la conținut video premium, antrenamente și sesiuni online, prin 7card Digital – inclus în toate cele 5 tipuri de abonament. Pentru cei care lucrează de acasă, remote sau pur și simplu vor să beneficieze și de avantajele 7card Digital, cu un simplu click pot accesa conținut de cea mai bună calitate, prin intermediul aplicațiilor partenere. Cele 4 zone de conținut oferite sunt: Fitness pentru Corp, Fitness pentru Minte, Nutriție, Dezvoltare de obiceiuri sănătoase.
7card face parte din oferta Gympass, operatorul numărul 1 de servicii de corporate wellbeing la nivel global. Astfel, companiile care lucrează cu 7card au mereu acces la cele mai noi trenduri internaționale în ce privește wellbeing-ul angajaților. Simptome precum lipsa motivației sau scăderea stării de bine pot fi cauzate de stresul cotidian sau de nevoia crescută de relaxare, iar cu ajutorul mișcării și a dezvoltării de obiceiuri sănătoase, starea de bine a angajaților atinge nivelurile dorite. 7card by Gympass oferă flexibilitatea alegerii, atât pentru angajați (a activității preferate, locației și a modului de a o practica, de acasă sau de la un centru sportiv sau de relaxare), cât și pentru companie (alegerea modalității de implicare și a numărului de angajați eligibili pentru acest beneficiu) Alege 7card by Gympass și investește în starea de bine a angajaților tăi!