Și companiile mici și mijlocii le pot oferi angajaților lor aceleași beneficii precum companiile mari!

Compania ta are doar 10 angajați? 10, 100 sau 1000, pentru noi toate echipele sunt la fel de importante și merită să aibă parte de aceleași beneficii extra-salariale. Scrie-ne să vezi ce înseamnă un super-beneficiu pentru o super-echipă!

  • Pune-ne la treabă:

Noi venim cu activitățile fun și relaxante pentru oamenii tăi, tu le oferi acces la cel mai mare loc de joacă din România!

Cu 7card bifezi toate lucrurile faine de mai jos:

img-romb-alb
img-cerc-alb
Previous
Next

Colegii sunt mai happy și relaxați la job, după o dimineață la sală sau o seară la yoga

Oamenii vin și stau mai mult în companiile care se gândesc la nevoile lor

Mai multă relaxare și distracție în timpul liber înseamnă mai multă energie la muncă și mai multe zâmbete la birou

Echipele se sudează mai bine pe terenul de sport sau la activitățile de grup

Nu știi ce este 7card?! Uf, uite:

Pentru angajatori, 7card este un beneficiu extra-salarial pe care îl pot oferi angajaților lor. Și companiile mici și medii pot oferi aceleași beneficii precum companiile mari!

Pentru angajați, 7card este un abonament unic care le permite accesul zilnic în întreaga rețea 7card: aproape 700 centre în 55 de orașe, plus zeci de activități diferite, de la gym, fitness, piscină până la escaladă, dansuri, squash și multe altele.

Le accesezi pe toate cu aplicația de mobil 7card, disponibilă în Google Play sau App Store.

E simplu de tot să lucrezi cu noi!

Hai să vezi cum!

#1

Tu alegi nivelul de contribuție și ne spui numărul de abonați din compania ta

Poți alege de la o contribuție parțială (compania plătește minim 25% din prețul abonamentului lunar, iar angajatul plătește restul) până la o contribuție integrală.

În funcție de numărul de abonați activi și de contribuția companiei, venim cu o grilă de reduceri suplimentare ale prețului, dar și un pachet de extra beneficii gratuite pentru abonați (asigurare 7card, free trials pentru angajați).

#2

Stabilim împreună data de începere a contractului, redactăm și semnăm contractul

#3

Îți oferim suport pe toată perioada colaborării

Avem tool-ul automatizate de gestionare a beneficiului 7card pe care le poți butona fără costuri suplimentare, dar, mai important decât atât, avem oameni foarte faini care te ajută pe toată perioada colaborării: vei avea un manager de cont dedicat pentru echipa ta, iar la call center-ul 7card vei vorbi cu cei mai drăguți și amabili oameni ☺

Ești gata să-ți faci colegii fericiți?

  • Pune-ne la treabă:
Află mai multe! Descarcă broșura

Vorbesc despre noi

„Cum îți sună o zi de marți, după birou, la escaladă? Sau preferi să te relaxezi la piscină? Cu atâtea activități de explorat și atâtea experiențe de trăit, oamenii au posibilitatea de a încerca ceva nou în fiecare zi. Așadar, de ce să nu începem chiar astăzi să facem mișcare cu 7card?”

Business Review

„Cel mai mare furnizor de abonamente corporate pentru sport și wellness din România. Opțiunea perfectă pentru cei care nu doresc să se lege de un singur furnizor de servicii de sport și/sau wellness, având libertatea de a intra în oricare dintre centrele afiliate 7card.”

Business Cover