Un cadou special pentru compania ta, pentru că ești client Sodexo

Îți mulțumim pentru că ești client Sodexo și pentru că ai avut grijă de bunăstarea angajaților tăi într-un an atât de dificil. Știm cât de important este pentru tine ca angajații tăi să rămână în siguranță și sănătoși, de aceea le oferim prin intermediul tău o lună gratuită de 7card@Home, accesând acest cadou oricând în perioada 15.04 – 30.04.2021.

Tot ce trebuie să faci este să să completezi formularul și un coleg din echipa 7card te va contacta pentru a-ți oferi toate detaliile și suportul necesar pentru implementare!

img-sodexo-7card
  • Vorbește cu noi să găsim împreună cea mai bună soluție pentru compania ta

7card@Home

7card@Home este un produs inovator, unic pe piața din România, complementar lui 7card Full, cu acces nelimitat la clasele online de sport, relaxare, nutriție și mindlfullness, atât live cât și înregistrate, la cel mai competitiv preț de pe piață. Mișcare și relaxare în siguranță, acasă!

Pentru compania ta

Îl poți oferi tuturor angajaților, indiferent de locația acestora (100% acoperire națională)

Nu presupune munca administrativă suplimentară sau implementarea de procese separate

Accesul la cadoul nostru este rapid, în 48 de ore din ziua in care ne-ați contactat

Cea mai sigura forma de sport și relaxare, atât pentru companie cât și pentru angajați

Flexibilitate în alegerea datei de activare

Permite personalizarea prin organizarea de clase online dedicate pentru angajații unei companii - Ora de sport (nutriție, yoga, motivație etc), contra unui cost suplimentar

Pentru angajații tăi

Cel mai sigur abonament pentru sport, relaxare, nutritie si mindlfullness din România!

Ideal pentru cei care nu au acces la o varietate suficientă de centre de relax și sport în localitatea lor

Ideal pentru cei care doresc maximum de siguranță/risc de infectare minim

Cel mai bun preț (același preț atât pentru angajat cât și pentru însoțitori)

Se accesează din telefonul mobil, direct în aplicația 7card, disponibilă în Google Play, App Store sau Huawei AppGallery

Suportul unui trainer de grup pentru fiecare clasă din @Home

Acces la clase de motivație și nutriție, care să mențină sănătatea mentală a angajaților

Acces nelimitat, non-stop, la clase live și înregistrate cu antrenori locali și internaționali, direct în aplicație sau pe laptop / TV

Cu 7card@Home îți menții angajații sănătoși și motivați, chiar și în perioadele mai dificile în care lucrează de acasă și își limitează vizitele la sală.

Ca să le fie bine colegilor tăi, ne-am gândit și la celelalte lucruri care îi ajută să își păstreze starea de bine: clase online de relax, de nutriție și de motivație, cu cei mai buni antrenori și consultanți din domeniu.

Acum e momentul să ai grijă de starea de bine a angajaților tăi: ajută-i să rămână motivați și sănătoși chiar și în perioadele de distanțare socială!

Campania se încheie în 30 aprilie 2021.